Decizie suprizătoare a oficialilor echipei feminine de fotbal Carmen București, care au decis ieri să se despartă de antrenoarea Raluca Sârghe-Simes după doar patru luni de colaborare!

Cu Raluca Sârghe-Simes pe bancă, echipa Carmen București a fost una dintre petele de culoare ale Ligii 1 Feminin.

Carmen a fost chiar implicată în lupta pentru titlu și le-a făcut viață grea celor două mari favorite, Universitatea Cluj și Politehnica Timișoara. În plus, Raluca Simes a calificat echipa în semifinalele Cupei României, după ce a trecut în „sferturi” de Politehnica Timișoara. Cea mai spectaculoasă performanță a echipei Carmen București cu Raluca Simes pe bancă a fost reprezentată de succesul din deplasare cu Universitatea Cluj, scor 3-1, din etapa a treia a play-off-ului. Aceasta a fost prima înfrângere a multiplei campioane a României pe teren propriu în ultimul deceniu și mai bine și una dintre puținele suferite în competiția internă în tot acest interval!

Eșecul la limită suferit în play-off în acest week-end, 0-1 pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, a fost ultimul meci al fostei internaționale pe banca echipei bucureștene.

„Mulțumim, Raluca Simes!

Clubul Carmen București anunță încheierea colaborării cu antrenoarea Raluca Simes, care a pregătit echipa noastră din februarie 2023 până astăzi.

În această perioadă, antrenoarea în vârstă de 35 de ani a reușit două performanțe remarcabile: a calificat echipa în semifinalele Cupei României, iar în play-off-ul din Liga 1 a învins U Cluj, scor 3-1.

Totul a început în februarie și se termină acum. O perioadă frumoasă, provocatoare, solicitantă, în care am făcut multe, am clădit multe, am arătat că se poate și cel mai important am jucat fotbal. Împreună am scris istorie, ne-am bătut de la egal la egal cu echipe mari, am câștigat, am și pierdut, dar luptând cu ambiție și determinare.

A fost o lecție în fiecare zi împreună, fiecare meci. A fost o deosebită plăcere să lucrez cu voi. Mulțumesc și succes pe mai departe”, a fost reacția Ralucăi după încheierea contractului.

Carmen București îi mulțumește pentru munca depusă și îi urează mult succes în continuare!”, scrie clubul Carmen București într-o postare pe Facebook.