România mai are de disputat partide în luna septembrie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022, acestea fiind transmise live de PRO TV și Radio România Actualități.

Iată programul acestora:

  • 5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21:45 – Arena Națională (București)
  • 8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21:45 – Tose Proeski Arena (Skopje)

Program media – 4 septembrie

ora 11:00 – conferință de presă organizată la CNF Mogoșoaia – Nicolae Stanciu și selecționerul Mirel Rădoi

    • pentru respectarea normelor UEFA în context pandemic, evenimentul se va desfășura fără prezența jurnaliștilor în complex, întrebările pentru cei doi putând fi transmise pe adresa gabriel.berceanu@frf.ro până pe 2 septembrie, ora 22:00.
    • conferința va fi transmisă LIVE pe Youtube FRF TV, Liveblog Peluza Tricoloră de pe www.frf.ro și pagina de facebook Echipa Națională de Fotbal a României

UPDATE | Au fost modificate orele de start ale acțiunilor de presă ale naționalei din Liechtenstein: 

ora 18:30 – conferință de presă Liechtenstein – Arena Națională

ora 19:00 – antrenament oficial Liechtenstein – Arena Națională – primele 15 minute deschise reprezentanților media

ora 20:00 – antrenament oficial România – se va desfășura la CNF Mogoșoaia, cu participarea reprezentaților media pentru primele 15 minute din sesiunea de pregătire. Accesul media în complex se face doar începând de la ora 19:30.

Lista completă a jurnaliștilor acreditați este AICI.

Remiterea acreditărilor și a vestelor foto se va face doar la recepția sediului FRF, Casa Fotbalului, folosind intrarea din str. Sergent Vasile Șerbănică nr. 12, conform următorului program:

  • 4 septembrie – între orele 17:00 – 17:30 (accesul presei în sala de conferințe de presă a Arenei, doar începând de la ora 17:45 și doar cu acreditări de meci)
  • 5 septembrie – între orele 19:00 – 19:30

ATENȚIE! Accesul fotojurnaliștilor pe stadion, cu ocazia disputării partidei, se va face doar prin Tunelul Sud, cel de lângă intrarea jucătorilor.