Aflată într-un mini-turneu de pregătire la Rabat, naționala de futsal a României va juca în această seară, de la ora 21:00, cel de-al doilea meci-test în compania selecționatei similare a Marocului.

În primul joc, disputat luni seară la baza de pregătire a Federației Marocane de Fotbal de la Rabat, gazdele s-au impus cu scorul de 7-2 (0-1).

„A fost un test util, așa cum, sunt convins, va fi și meciul de astăzi. O dublă cu puternica formație a Marocului reprezintă o etapă importantă în această perioadă în care ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în toamnă în Elite Round-ul calificărilor pentru Cupa Mondială. Ne dorim revanșa în fața Marocului după înfrângerea de luni, dar pentru asta trebuie să eliminăm greșelile din prima partidă”, a spus Endre Kacso, selecționerul primei noastre reprezentative.

România face parte din Grupa A a Elite Round-ului calificărilor pentru Campionatul Mondial de anul viitor alături de Kazakhstan, Azerbaijan și Țările de Jos.

Iată lotul convocat de selecționerul Endre Kacsó pentru această acțiune:

Portari: Theodor Lungu (CFR Timișoara), Petrișor Toniță (United Galați)

Jucători de câmp: Mihnea Toader (CFR Timișoara), Darius Nastai (CSM Deva), Sávio Valadares (CSM Deva), Hadnagy István (FK Odorheiu Secuiesc), André Luis Sasse (Portimonense / Portugalia), Daniel Araujo (United Galați), Bálint Andor (FK Odorheiu Secuiesc), Iszlai Richárd (FK Odorheiu Secuiesc), Felipe Oliveira (Napoli Futsal / Italia), Andrei Crăciun (United Galați), Paulo Ferreira (Povoa Futsal Clube / Portugalia) și Szabolcs Mánya (Sepsi)