Naționala de futsal a României a disputat ieri la Tbilisi primul meci-test din acest an. Tricolorii au pierdut, scor 2-4, în fața selecționatei similare a Georgiei. Pentru tricolori au marcat Manya Szabolcs și Gall Attila, acesta din urmă aflându-se la debutul în prima noastră reprezentativă!

Selecționerul Endre Kacso a conceput trei linii pe care le-a folosit pe toată durata jocului de la Tbilisi, dorind să vadă la lucru toți jucătorii deplasați în Georgia.

“A fost un prim test foarte util. Toți jucătorii, mai puțin Mihnea Toader, care a avut probleme medicale, au primit minute. Am dorit să îi vedem la lucru pe toți, mai ales că unii dintre băieți s-au aflat la prima convocare”, a spus Endre Kacso.

România își poate lua revanșa astăzi, când este programată a doua partidă a dublei-test cu Georgia.
Confruntarea Georgia – România e de la ora 16:00, ora României.

Față de lotul anunțat inițial, înaintea de plecarea spre Georgia, selecționerul Endre Kacsó și „secundul” Mánya Szabolcs au făcut o modificare. Accidentat, Bálint Andor a fost înlocuit cu Matei Boșneagă.

Iată lotul României pentru dubla-test cu Georgia:

Portari: Petrișor Toniță (CS United Galați), Theodor Lungu (CFR Timișoara);

Jucători de câmp: Andrei Nemițanu, Mihnea Toader (ambii de la CFR Timișoara), Matei Boșneagă, Vlăduț Dudău, Andrei Crăciun, Daniel Araujo (toți patru de la United Galați), Botond Laszlo, Attila Gall (ambii de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe), Darius Nastai (CSM Deva), Tamás Miklós, Hadnagy István, Iszlai Richárd (FK Odorheiu Secuiesc)

Articol de Adi Dobre