Lovitură de imagine dată de Autobergamo Deva, vicecampioana României, echipă aflată în acest moment pe locul secund în Liga 1 Futsal Fortuna. Gruparea hunedoreană va fi pregătită până la finalul sezonului de brazilianul Ricardo Camara Sobral „Cacao”, unul dintre cei mai buni antrenori din futsalul mondial!

Bun prieten cu Dorin Popa, președintele echipei Autobergamo, Ricardo Camara Sobral „Cacau” a acceptat să vină la Deva, mutare care a uimit realmente întreaga lume a futsalului!

„Am deosebita plăcere să anunț sosirea lui Ricardo Cámara Sobral la Deva! El se alătură astfel familiei Autobergamo. Cred că orice iubitor al futsalului știe ce reprezintă Cacau pentru futsalul mondial. Este un adevărat simbol, are un CV impresionant, cu două UEFA Futsal Champions League cucerite, dar și cu multe alte reușite. Îi mulțumesc prietenului meu Cacau pentru faptul că a acceptat propunerea de a veni la Deva, ceea ce înseamnă enorm atât pentru imaginea clubului Autobergamo, cât și pentru imaginea futsalului din România! Cacau va conduce alături de Florin Matei pregătirea echipei”, a spus Dorin Popa, președintele clubului Autobergamo Deva.

Ricardo Cámara Sobral „Cacau” este unul dintre cei mai importanți antrenori din futsalul mondial. În vârstă de 51 de ani, tehnicianul brazilian a pregătit printre altele formațiile Spartak Moscova, Kairat Almaty și Era-Pack Chrudim.

Futsal planet scrie despre tehnicianul brazilian că este fan al echipei de fotbal Vasco da Gama, că actorii săi preferați sunt Julia Roberts și Robert De Niro, și că cea mai îndrăgită carte a sa e Biblia!

Ricardo Cámara Sobral „Cacau” a condus deja primul antrenament al celor de la Autobergamo Deva.

Debutul său pe banca tehnică a echipei hunedorene va avea loc marți, 14 martie, atunci când Autobergamo Deva va juca în deplasare cu FK Odorheiu Secuiesc, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a a Turului Suplimentar al Ligii I Futsal Fortuna.

Meciul FK Odorheiu Secuiesc – Autobergamo Deva va fi de la ora 18:00, în direct, la Digi Sport!

ARTICOL DE ADI DOBRE