Echipa de futsal Autobergamo Deva continuă să se întărească pentru sezonul viitor, anunțându-se drept una dintre principalele candidate la titlul de campioană.

UPDATE – 14 iulie

În ultimele zile oficialii echipei din Deva au perfectat mai multe transferuri, grăbindu-se să îi aducă pe unii dintre cei mai valoroși jucători ai campioanei Imperial WET Miercurea Ciuc, grupare care a anunțat că se retrage din campionat.

După înregimentarea jucătorilor Bogdan Covaci, Iszlai Richárd și Küsmödi Tamás, de la Miercurea Ciuc au mai sosit la începutul acestei săptămâni doi jucători. Este vorba despre internaționalul român Adrian Pânzaru, cel care a mai evoluat în trecut în tricoul echipei Autobergamo, și internaționalul moldovean Andrian Lașcu.

ȘTIREA INIȚIALĂ – 12 iulie

După un sezon mai puțin fast, gruparea hunedoreană este hotărâtă să redevină „Numărul 1” în futsalul românesc după o pauză de câțiva ani. Ultimul titlu cucerit de Deva a fost cel din 2017.

După ce au anunțat primenirea băncii tehnice prin instalarea în funcția de antrenor principal a braziliano-spaniolului Victor Acosta Garcia, a sosirii spaniolului Toni Hinojosa Montero și a prelungirii contractelor jucătorilor Mihnea Toader, Vlad Iancu, Sergiu Gavrilă, Andrei Grosu și Denis Boldor, oficialii clubului Autobergamo Deva au mai dat o lovitură. La Deva vor juca din sezonul viitor Bogdan Covaci, Iszlai Richárd și Küsmödi Tamás. Cei trei vin la Autobergamo din postura de campioni ai României!

„Le mulțumim pentru alegerea făcută și le urăm succes în noul sezon competițional”, a scris Dorin Popa, președintele clubului Autobergamo Deva.

Articol de Adi Dobre