Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul naționalei de futsal a României, în preliminariile CE 2022, contra Bosniei-Herțegovina.

Partida contând pentru Grupa 4 preliminară pentru Campionatul European 2022 din Țările de Jos se va desfășura joi, 4 martie 2021, de la ora 20:00, în Sala Polivalentă din București. Partida va fi transmisă live de PRO X și pe YouTube FRF TV.

Începând de azi, 24 februarie, și până luni, 1 martie, ora 12:00, reprezentanții instituțiilor media se pot acredita la această partidă prin solicitări nominale și date de contact la adresa comunicare@frf.ro.

  • Potrivit normelor UEFA în context pandemic, vor fi doar 4 poziții disponibile pentru masa presei și 4 poziții de fotografi

Lista jurnaliștilor acreditați va fi publicată ulterior pe site-ul frf.ro.

Începând de luni, 1 martie, echipa frf.ro va fi alături de tricolori în pregătirea celor două jocuri din preliminariile EURO 2022. Pe pagina de facebook Futsal Romania vei descoperii informații, imagini foto și video din cantonament și de la meciuri. După partida de la București, naționala României se deplasează la Zenica pentru returul cu Bosnia-Herțegovina, programat pe 10 martie.