Continuăm azi provocarea echipei FRF.ro și vă propunem o nouă selecție foto impresionantă din fotbalul nostru prin care oferim românilor încredere și speranță.

Astăzi, partea a doua din cele TOP 20 de imagini pe care Cristi Dangeorge, fotograful FRF, le-a realizat cu ocazia competițiilor noastre! Fotografii ce reflectă tocmai mesajul promovat de fotbal, prin valorile lui, în societate.

Fotbalul oferă oamenilor susținere, precum și un model de solidaritate și incluziune, cu atât mai mult în perioadele de criză. Aceste fotografii sunt practic episoadele unei singure povești uriașe, cea care ne învață cum din pasiunea și frumusețea fotbalului devenim mai buni și mai puternici.

SPECTACOL TOTAL! Fotbalul pe plajă oferă și în România execuții de neuitat, un show născut din pasiune pură și care duce fotbalul dincolo de limitele cu care suntem obișnuiți. Aici e Final Four-ul de pe litoralul nostru. Bucuria și dezinvoltura vor reveni, nu vă temeți!

MAME LA “JUNIORAT”, VETERANE PE GAZON. Mia Ganea și Florentina Olar sunt nume de referință în fotbalul nostru feminin. Talentul și ambiția lor le-au consacrat, iar acum deja cresc viitorii campioni în familiile lor! Privirile copiilor sunt cele care ne dau speranța!

EROU CU O FORȚĂ MONDIALĂ. Portarul naționalei de futsal, Petrișor Toniță, după încă o paradă formidabilă în victoria cu Kazahstan din Elite Round-ul pentru Mondial! Cu el în poartă, tricolorii au învins o forță din futsalul european și mondial! LUPTĂM ÎMPREUNĂ!

HAGI IS BACK! Multă vreme le-a fost dor românilor să revadă numele Hagi pe tricoul naționalei și numărul 10… La Euro U21, după golul cu Anglia, Ianis se bucură alături de miile de compatrioți la Udinese! Forța noastră de a reveni mereu e inegalabilă!

CÂND MARCAJUL “OM LA OM” E CUCERITOR… Un instantaneu ce parcă nu mai merită explicații, un duel inedit competițiile FRF de juniori, unde mii de băieți și fete configurează chipul minunat al fotbalului, cel care face lumea mai bună și mai puternică!

TRICOLORI CU PUBLIC APARTE. În octombrie 2016, deplasarea României în Kazahstan a adus o serie de premiere și experiențe inedite. O imagine de neuitat, care întărește mesajul fotbalului dincolo de prejudecăți, este cea a peluzei gazdelor.

CEL MAI FRUMOS IMN DIN ISTORIE. România-Norvegia, cu 30.000 de copii în tribunele Arenei Naționale (record european all-time pentru o partidă doar cu copii), a adus cea mai frumoasă intonare a imnului nostru. Copiii noștri ne-au făcut mândri că suntem români!

TOTUL PENTRU FOTBAL. Imaginea exploziei de bucurie, CSȘ Târgoviște e câștigătoarea Cupei României! Entuziasmul acestor fete admirabile încadrează o poveste mai amplă, despre ani de luptă, sacrificii și răni! Totul pentru fotbal și victoria finală!

DECOR DE BASM, TALENT DE POVESTE. Dimineață de neuitat la Ipotești, acolo unde echipele de copii din comunele bucovinene impresionează pe fundalul pitoresc. Marile valori se nasc din perseverență, marile victorii pornesc din suflet, nu neapărat din bogăție!

ROMÂNIA SUNTEM NOI! Aici, pe străzile din Cesena, Bologna și San Marino, la Euro U21 din 2019. Alteori, pe străzile Parisului la Euro 2016, la Graz în Austria sau Madrid în Spania, la amicalele României. Peste tot, suporterii tricolorilor au arătat lumii că atunci când suntem solidari și uniți, suntem invincibili!

Descoperă cele 10 fotografii impresionante din episodul I.