Fotbalistii constanteni saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre FC Sferiff Tiraspol si FCV Farul Constanta, din cadrul Preliminariilor Ligii Campionilor, desfasurat pe Stadionul Sheriff din Tiraspol, marti 18 iulie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Campioana României, Farul Constanța, a ratat calificarea în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, după ce a pierdut la Tiraspol, cu Sheriff, 0-3, după prelungiri.

După victoria la limită, obținută la Ovidiu, 1-0, Farul a mers la Tiraspol să obțină calificarea în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Moldovei însă a reușit să marcheze înainte de pauză și a dus meciul în prelungiri. Sheriff a mai punctat de două ori, în minutele 99 și 105, asigurându-și calificarea.

Pentru Farul Constanța urmează Conference League, unde, în turul 2 preliminar, va întâlni campioana din Armenia. Urartu a fost eliminată la penaltyuri de Zrinjski din Bosnia și Herțegovina. Meciul tur se va juca la Ovidiu, pe 27 iulie, iar returul este programat o săptămână mai târziu, pe 3 august, în Armenia.