Echipa Dumbrăvița din Timiș este ultima calificată în faza finală a Cupei Satelor, în urma jocurilor disputate contra formațiilor din Criscior (Hunedoara), Slatina Timiș (Caraș-Severin) și Socodor (Arad). Finala competiției se va juca la Gura Râului, Sibiu, în perioada 20-22 mai 2022.

Dumbrăvița a marcat 25 de goluri în cele trei meciuri jucate: 7-0 cu Socodor, 4-0 cu Criscior și 14-1 cu Slatina Timiș. Timișorenii au făcut parte din cea mai spectaculoasă grupă de la această fază regională, cu 44 de goluri marcate în 6 meciuri!

Turneul final se va disputa la Mărginimea Sibiului

Baza sportivă “Cindrelu” din Gura Râului va găzdui meciurile dintre cele 8 echipe calificate la turneul final: Marsani (Dolj), Șura Mare (Sibiu), Bucșani (Dâmbovița), Ulmeni (Călărași), Cumpăna (Constanța), Miroslava (Iași), Șanț (Bistrița-Năsăud) și Dumbrăvița (Timiș).

Faza finală se va desfășura astfel: cele opt echipe calificate vor fi împărțite în două grupe a câte patru formații, urmând a se juca fiecare cu fiecare. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinale.

Meciurile din cadrul turneului final vor putea fi urmărite în direct pe pagina de Facebook Împreună suntem fotbal și FRF TV!

Cupa Satelor este cel mai amplu proiect de scouting în mediul rural, iar echipele participante sunt mixte. Competiția națională U13 este organizată de Federația Română de Fotbal cu sprijinul Kaufland România și dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural. Echipele participante reprezintă satele și comunele din România.