Budescu a marcat un gol spectaculos la Tallinn FOTO: sportpictures.eu

Campioana României, Farul Constanța, a trecut de Flora Tallinn, miercuri, iar Sepsi a câștigat în deplasare cu Aktobe, joi. Ambele s-au calificat în play-off-ul Conference League! Tot joi, FCSB nu a rezistat și a pierdut duelul cu Nordsjaelland.

Farul Constanța a mers în Estonia la adăpostul scorului din tur, 3-0. Dobrogenii s-au impus însă și în deplasare, 2-0, după reușitele lui Rivaldinho și Budescu, acesta din urmă fiind autorul unei reușite spectaculoase, cu exteriorul, din marginea careului. Campioana României continuă astfel parcursul european și va întâlni în play-off pe HJK Helsinki.

Sepsi OSK, după 1-1 acasă cu Aktobe, a reușit să se impună în Kazahstan cu 1-0, gol marcat de Nicolae Păun în minutul 66. Pentru formația din Sfântu Gheorghe urmează duelul cu norvegienii de la Bodo/Glimt pentru un loc în grupele Conference League.

FCSB nu a reușit să se impună în Danemarca. După 0-0 la București, roș-albaștrii au pierdut duelul în meciul retur. Cu 3 minute înainte de pauză Ingvartsen l-a învins pe Târnovanu de la punctul cu var. Repriza a doua a continuat la fel de prost pentru bucureșteni. Chiricheș a văzut al doilea galben și a fost eliminat. Ingvartsen a mai înscris o dată, în finalul partidei și a pus punct aventurii europene a FCSB-ului.

Cele două manșe din play-off-ul Conference League sunt programate pe 24 și 31 august.