Selecționata Under 15 a României se pregătește în aceste zile la București pentru două meciuri amicale cu echipa similară din Muntenegru.

  • Sâmbătă, 25 martie, ora 11:00, ROMÂNIA U15 – Muntenegru U15, Stadion Tunari
  • Luni, 27 martie, ora 11:00 ROMÂNIA U15 – Muntenegru U15, CNF Buftea

Ambele meciuri vor fi transmise live pe FRF.tv

După povestea „trio-ului” din Italia, selecționat la echipa națională U15 a României, astăzi vă prezentăm drumul puștiului Denis Miu la selecționata Under 15. S-a mutat în urmă cu patru ani cu familia în Germania și acum este junior la HSC Hannover. Și-a rugat mama să-l înscrie în platforma “Căutăm viitorii stranieri!” și s-a întors să reprezinte cu mândrie România.

Denis Miu, HSC Hannover:
“Am început să joc fotbal în România, la clubul sportiv Inter Galaxy din București, după care m-am mutat cu familia în Germania. Mi-am dorit foarte mult să continui cu fotbalul și așa am ajuns la HSC Hannover, unde sunt foarte bucuros de condițiile oferite. Avem patru antrenamente pe săptămână și un meci în weekend. Am auzit de programul “Căutăm viitorii stranieri!” de la un profesor de sport și am rugat-o pe mama să mă înscrie. Când am primit convocarea am sărit în pat de fericire, a fost cea mai mare bucurie din viața mea. Acum că sunt la U15 și am ocazia să îmbrac tricoul României, cu care o să mă mândresc toată viața.”