Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 30 noiembrie 2020, întrunit în mod statutar, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, domnul Kyros Vassaras și domnul Cătălin Cighir lipsind motivat, iar domnul Gino IORGULESCU lipsind fără a se fi comunicat motivul absenței, adoptă următoarele decizii:

– Aprobă cu unanimitate de voturi nominalizarea Președintelui FRF pentru a candida din partea UEFA pentru funcția de membru al Consiliului FIFA. Președintele FRF nu și-a exercitat dreptul de vot cu privire la acest subiect.

– Aprobă cu unanimitate de voturi înființarea Echipei Naționale de U20 începând cu anul 2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi cuantumul total al fondului de premiere ce revine Echipei Naționale U21 (lot de jucători și staff) pentru participarea la Turneul Final EURO U21 ce va avea loc în anul 2021.

– Ia act de raportul de activitate al Selecționerului Echipei Naționale, domnul Mirel Rădoi și își exprimă susținerea pentru acesta și continuarea activității acestuia în calitate de Selecționer al Echipei Naționale.

– Ia act de raportul Ofițerului de Integritate al FRF cu privire la declarațiile domnului Mirel Rădoi referitoare la chestiuni aferente perioadei în care acesta din urmă deținea funcția de antrenor al Echipei Naționale U21.

– Amână cu unanimitate de voturi Regulamentele de licențiere și fair-play financiar (inclusiv regulamentele de procedură ale comisiilor jurisdicționale din cadrul sistemului de licențiere/monitorizare financiară), pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea perioadei de transfer, aceasta urmând a se desfășura în perioada: 12 ianuarie 2021 – 8 februarie 2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi desfășurarea Supercupei la fotbal în sală în data de 11 decembrie 2020 la Galați.

– Ia act de dezbaterile privind modificările/clarificările necesare Principiilor de desfășurare a competițiilor în sezonul 2020/2021, în contextul pandemiei de COVID-19 și amână adoptarea unei decizii cu privire la acestea pentru proxima ședință a Comitetului Executiv. Aprobă cu unanimitate de voturi clarificarea Principiilor de desfășurare a competițiilor în sezonul 2020/2021 în contextul pandemiei de COVID-19 exclusiv cu privire la faptul că în situația în care un club este sancționat cu pierderea jocului cu 3-0, clubului respectiv nu i se vor mai aplica și alte sancțiuni (inclusiv pentru nerespectarea protocolului medical la jocul respectiv sau sancțiuni pentru neprezentare).

– Ia act și amână aprobarea solicitării formulate de domnul Auraș Brașoveanu pentru următoarea ședință.