Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnul Gino Iorgulescu lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 1 octombrie 2021, adoptă următoarele decizii:

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 21 din 01.09.2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 22 din 06.09.2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 23 din 16.09.2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi dezafilierea provizorie a celor 18 cluburi (9 – seniori, 6 – juniori, 2 – Fotbal feminin, 1 – Fotbal în sală), astfel cum acestea sunt menționate în Referatul emis de Administrația de licențiere la data de 1 octombrie 2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente stagiului de pregătire al echipei U21 a României în Spania (Marbella).

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocurilor amicale ale echipei naționale U20 a României cu Cehia și Germania.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocului oficial din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal 2022 dintre echipele naționale de seniori ale Germaniei și României (8 octombrie 2021).

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocului oficial din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal 2022 (11 octombrie 2021) dintre echipele naționale de seniori ale României și Armeniei.

– Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea Comisiei de Fotbal Feminin cu privire la următoarele:
Regulamentul Campionatului Național de Fotbal Feminin U17.
Regulamentul Campionatului Național de Fotbal Feminin U15.
Regulamentul Campionatului Național de Fotbal Feminin U13.
Regulamentul Campionatului Național de Fotbal Feminin U11.

– Respinge solicitarea clubului FC Rapid 1923 SA cu privire la instituirea derogării în ceea ce privește licențele necesare antrenorilor principali din Liga 1, respectiv modificarea corespunzătoare a art. 20 alin. 2 lit. a) din RSA.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul Campionatului Național de Juniori U12 ediția 2021/2022 cu amendamentul aprobat în ședința (echipele vor avea în componență 7+1 jucători).

– Aprobă cu unanimitate de voturi crearea unui grup de lucru pentru analizarea și dezbaterea unor modificări ale RSTJF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocului oficial din Preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal Feminin 2023 dintre echipele naționale de senioare ale Elveției și României (22 octombrie 2021).

– Aprobă cu unanimitate de voturi Protocolul de desfășurare a competițiilor cu mențiunea că se păstrează obligativitatea comunicării tabelelor către FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Protocolul de desfășurare a competițiilor de fotbal în sală cu mențiunea că se păstrează obligativitatea comunicării tabelelor către FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea Comisiei Tehnice a FRF, prezentată de domnul Mihai Stoichiță, de modificare a componenței acesteia în sensul cooptării în cadrul Comisiei Tehnice a următoarelor persoane: Florin Bratu (îl înlocuiește pe domnul Adrian Mutu), Massimo Pedrazzini și Marius Niculae.

– Ia act de propunerea clubului Gaz Metan Mediaș privind modificarea prevederilor art. 19 bis alin. 1 din ROAF referitoare la lista de 25 de jucători, urmând a fi dezbătută în proxima ședință a Comitetului Executiv.

– Aprobă cu unanimitate de voturi actualizarea taxelor pentru licențele UEFA ca urmare a intrării în vigoare a noii convenții UEFA a antrenorilor 2020.

– Aprobă ca valoarea subvențiilor aferente cluburilor participante în Liga Elitelor U17 și U19, altele decât cele care beneficiază de plățile de solidaritate UEFA, să rămână nemodificată.

– Ia act de prezentarea domnului Kyros Vassaras a listei cu nominalizările FRF pentru lista FIFA de arbitri internaționali.