FCSB va juca joi, 11 iulie, la Giurgiu, pe stadionul “Marin Anastasovici” în turul 1 preliminar al Europa League, iar adversara roș-albaștrilor va fi formația Milsami Orhei din Republica Moldova.

Meciul va începe la ora 21:30 și va fi arbitrat de o brigadă din Norvegia. “Centralul” partidei va fi Kristoffer Hagenes, de 29 de ani, care a mai arbitrat un singur meci în Europa League.
Asistenții acestuia vor fi Magnus Lundberg și Andeers Dale, în timp ce al patrulea oficial va fi Trygve Kjensli.

Tot în turul 1 preliminar al Europa League va evolua și Universitatea Craiova, dar în deplasare, în Azerbaidjan, contra celor de la Sabail. Partida oltenilor, care va începe la ora 19:00, va fi condusă de o brigadă malteză formată din Fyodor Zammit, central, Duncan Sultana și Theodore Zammit, asistenți, iar al patrulea oficial va fi Mario Apap.

Duelul dintre Astana și CFR Cluj, din Kazahstan, de marți, 9 iulie, din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, care se va disputa de la ora 16:00, va fi arbitrat de Lawrence Visser, central, Thibaud Nijssen și Jo de Weirdt, asistenți, și Kevin Van Damme, al patrulea oficial, toți din Belgia.

Miercuri, 10 iulie, vicepreședintele CCA, Alexandru Deaconu, va fi observator în Belarus la duelul din Liga Campionilor dintre Bate Borisov și Piast Gliwice.