Echipa națională începe în această lună calificările pentru Mondialul din Qatar, cu două partide pe teren propriu și una în deplasare.

Înainte de startul acestei campanii, selecționerul Mirel Rădoi va susține o conferință de presă miercuri, 17 martie, începând cu ora 11:00, la sediul FRF, în Sala amfiteatru “Nicolae Dobrin”.

Evenimentul va fi transmis live pe youtube FRF TV, www.frf.ro și pagina de facebook Echipa Națională de Fotbal a României

Instituțiile media care doresc să participe la conferință sunt rugate să trimită acreditările nominale ale jurnaliștilor care vor fi prezenți pe adresa comunicare@frf.ro până luni, 15 martie, ora 17:00.  Având în vedere restricțiile impuse de contextul pandemiei și pentru buna desfășurare a evenimentului:

  • Fiecare instituție media poate avea maximum 2 reprezentanți (reprezentant presă scrisă/online + fotograf sau reporter + cameraman).
  • Accesul jurnaliștilor în Complexul Arena Națională și în sediul FRF este permis începând cu ora 10:15, prin intrarea Basarabiei, fiind disponibilă pentru utilizare Parcarea C din Complex.
  • Accesul în sediul FRF spre Sala amfiteatru “Nicolae Dobrin” se va face din terasa aflată la demisolul instituției și nu pe ușile de acces în sediul FRF.
  • Purtarea măștii este obligatorie, iar accesul va fi efectuat după efectuarea procedurii de triaj.

România va disputa trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022, acestea fiind transmise live de PRO TV și Radio România Actualități.

Iată programul acestora, cu mențiunea că din grupă mai fac parte Islanda și Liechtenstein:

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45
  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00