Tricolorii întâlnesc pe 6 iunie, la Middlesbrough, reprezentativa Angliei într-o partidă de pregătire, după ce vor disputa pe teren propriu, la Ploiești, un amical cu Georgia pe 2 iunie.

În cadrul colaborării dintre federațiile de la București și Londra cu privire la organizarea acestei partide, FRF a fost informată despre noile restricții de călătorie în Marea Britanie ce vor viza românii începând din 17 mai. 

Aceste restricții, elaborate de Guvern, se aplică tuturor cetățenilor care vin din România, astfel că nu există excepții pentru reprezentanții mass-media.

Pentru a putea participa la partidă, jurnaliștii din România vor trebui:

  • să intre în carantină/izolare pe o perioadă de 10 zile din ziua sosirii în Marea Britanie (așadar, sosire nu mai târziu de 26 mai în Marea Britanie pentru participarea la meciul României din 6 iunie)
  • să efectueze două teste COVID și să aibă rezultat negativ la acestea, în zilele 1 sau 2 și în zilele 8 sau 9 ale intervalului de carantină/izolare de 10 zile

În aceste condiții, în măsura în care există interes din partea instituțiilor media, vă rugăm să trimiteți solicitările de acreditare pe adresa paul.zaharia@frf.ro până vineri, 14 mai, ora 17:00.

Procesul de acreditare pentru partida România-Georgia din 2 iunie va fi deschis după disputarea finalei Cupei României din data de 22 mai, în contextul în care ambele evenimente organizate de FRF se vor desfășura pe aceeași arenă, “Ilie Oană” din Ploiești.