”Centralii” Radu Petrescu, Horațiu Feșnic și Marian Barbu împreună cu colegii lor de brigadă vor oficia meciuri de tineret și junori în această ”fereastră” internațională.

UPDATE | Și Marcel Bîrsan va conduce meciul Lituania U21 – Malta U21, din preliminariile Campionatului European U21. El îi va avea alături pe asistenții Valentin Avram și Vladimir Urzică, iar Iulian Dima va fi al patrulea oficial. Meciul are loc vineri, 8 octombrie, de la 19:30.

UNDER 21

O brigadă din România, condusă de Radu Petrescu, va arbitra meciul dintre naționalele de tineret ale Germaniei și Israelului, din preliminariile Campionatului European U21. El îi va avea alături pe asistenții Mircea Grigoriu și Marius Badea, iar Andrei Antonie va fi al patrulea oficial. Meciul se joacă joi, 7 octombrie, de la 20:15 (ora României), la Paderborn.

Europeanul U21 va avea loc în 2023 și va fi găzduit de România și Georgia, astfel că tricolorii sunt calificați automat la turneul final.

UNDER 19

Horațiu Feșnic și Marian Barbu au fost delegați la meciuri de calificare pentru Campionatul European U19 din 2022.

Marian Barbu va arbitra în Grupa 5, din care fac parte naționalele U19 ale Ucrainei, Poloniei, Finlandei și Maltei. Acesta va conduce de la centru partidele Finlanda U19 – Polonia U19 și Malta U19 – Finlanda U19, iar la disputa dintre Polonia și Malta va fi al patrulea oficial. Alături de el, în aceleași meciuri, arbitrează și asistentul Mihai Marica.

Horațiu Feșnic va conduce meciuri din Grupa 13, în care joacă Cehia U19, Danemarca U19, Irlanda de Nord U19 și Kazahstan U19. Feșnic va fi arbitru de centru la meciurile Cehia U19 – Irlanda de Nord U19 și al patrulea oficial la întâlnirea dintre Cehia U19 și Kazahstan U19. Alături de el, va fi și asistentul Alexandru Cerei.

Meciurile din cele două grupe de calificare se joacă în perioada 6-12 octombrie, în Polonia (Grupa 5) și Cehia (Grupa 13).