Tricolorii continuă parcursul spre EURO 2024 cu două deplasări în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naționala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveției.

Biletele la partida Kosovo – România de pe stadionul Fadil Vokrri din Pristina pot fi achiziționate online pe site-ul bilete.frf.ro sau direct din aplicația mobilă Fan Arena by FRF.

Descarcă aplicația din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și poți cumpăra bilete la toate meciurile naționalei. Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat ultima versiune.

Data limită pentru achiziționarea biletelor la partida Kosovo – România este vineri, 9 iunie. Prețul unui tichet este de 25 lei.

La solicitarea gazdelor acestui joc, cumpărătorii vor introduce și anumite date personale din actul de identitate. Biletele urmează să fie distribuite în format electronic după data de 10 iunie.