Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru Supercupa României 2021.

Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Începând de vineri, 2 iulie, și până marți, 6 iulie, ora 18:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV și radio sunt rugați să trimită solicitările de acreditări (nominale) pentru acest joc pe adresa de mail: paul.zaharia@frf.ro.

Reprezentanții instituțiilor media din Craiova vor trimite solicitările de acreditări la adresa mihai.disa@ucv1948.ro, iar jurnaliștii din Cluj-Napoca se vor acredita la adresa paul.zaharia@frf.ro.

Solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.

Având în vedere “Protocolul medical pentru desfășurarea competițiilor”, locurile pentru reprezentanții mass-media sunt limitate. În acest sens, rugăm instituțiile de presă să solicite acreditarea a cel mult două persoane/două echipe de filmare (în cazul posturilor nedeținătoare de drepturi TV).

Conform protocolul în vigoare, toți reprezentanții presei care participă la meci trebuie să îndeplinească una dintre condițiile:

  • Să fie vaccinați împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Să prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
  • Să se afle în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.

Lista unităților mass-media acreditate va fi postată ulterior pe FRF.ro, împreună cu programul activităților de presă dinaintea Supercupei României.