Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru cele două jocuri de pregătire ale naționalei U21 a României din luna septembrie, primele ale lui Florin Bratu de la numirea sa pe banca tinerilor tricolori.

  • România U21 – Anglia U21 – vineri, 3 septembrie, ora 21:00, stadion Steaua (București)
  • România U21 – Georgia U21 – marți, 7 septembrie, ora 21:00, stadion ”Anghel Iordănescu” (Voluntari)

Partidele vor fi transmise în direct la TVR.

Începând de marți, 24 august, și până vineri, 27 august, ora 12:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările nominale pentru aceste partide pe adresa de mail: catalin.popescu@frf.ro (specificând meciul/meciurile).

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.

Lista finală a tuturor persoanelor acreditate, precum și detaliile legate de remiterea acreditărilor și acțiunile de presă vor fi anunțate ulterior pe site-ul www.frf.ro.

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.