Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru ultima partidă a României U21 din preliminariile EURO 2021.

Meciul România U21 – Danemarca U21, decisiv pentru calificarea la turneul final, se va disputa marți, 17 noiembrie 2020, la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”, cu începere de la ora 20:30. Jocul va fi transmis în direct de Pro TV și Radio România Actualități.

Începând de joi, 29 octombrie, și până vineri, 6 noiembrie, ora 11:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările nominale pentru această partidă pe adresa de mail: catalin.popescu@frf.ro.

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.

Lista finală a tuturor persoanelor acreditate, precum și detaliile legate de remiterea acreditărilor și acțiunile de presă vor fi anunțate ulterior pe site-ul www.frf.ro.

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.