Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru ultimul act al Cupei României.

Finala competiției, AFC Astra – Universitatea Craiova, se va disputa pe 22 mai 2021, la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”.

Începând de joi, 13 mai, până luni, 17 mai, ora 12:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările de acreditări (nominale) pentru acest joc astfel pe adresa de mail: paul.zaharia@frf.ro

Reprezentanții instituților media din Craiova vor trimite solicitările de acreditări la adresa mihai.disa@ucv1948.ro, iar jurnaliștii din Giurgiu se vor acredita la adresa dima_cm@yahoo.com.

Solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.

Având în vedere “Protocolul medical pentru reluarea competițiilor”, locurile pentru reprezentanții mass-media sunt limitate. În acest sens, rugăm instituțiile de presă să solicite o singură acreditare.

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.

Lista unităților mass-media acreditate va fi postată ulterior pe FRF.ro, împreună cu programul activităților de presă dinaintea finalei.