La 21 de ani, Mara s-a mutat în Munchen după terminarea liceului, pentru a urma o facultate specializată în industria automobilistică.

Sunt trei ani de când Mara s-a mutat în Germania, după ce a terminat liceul în București; spune că pasiunea pentru automobile s-a dezvoltat treptat, după ce în liceu i-au plăcut cel mai mult matematica și fizica. În prezent, e înscrisă la un stadiu de practică pentru unul dintre cei mai mari producători auto din Germania, dar asta nu a împiedicat-o să fie alături de naționala României la EURO 2024, în calitate de voluntar.

Mara a făcut parte din echipa de voluntari pe care România a avut-o alături în Fan Zone-ul din Munchen. „Fac parte dintr-o asociație de studenți, avem contact cu Ambasada, iar Ambasada ne-a transmis că sunt în căutare de voluntari”, spune Mara, care a aflat cu încântare că România va juca în orașul unde se află.

A trăit victoria 3-0 cu Ucraina, din primul meci, alături de ceilalți suporteri români din Fan Zone și se bucură de oportunitatea de a lua contact și cu alți conaționali, în afară de studenții români din Germania.

După experiența asta, spune că rămâne cu un sentiment de mândrie. „Să văd cât de bine se distrează oamenii, că încă se simt legați de România chiar dacă sunt atât de departe și că încă poți să cunoști oameni și să te distrezi ca și când ai fi acasă.”