Claudia și Erubiel sunt împreună de 6 ani; ea e româncă, el mexican, însă la EURO 2024 amândoi sunt alături de naționala României.

În Fan Zone-ul din München, înaintea meciului România – Ucraina, Erubiel poartă tricoul galben al României, în timp ce Claudia e îmbrăcată în cel verde al Mexicului. „Am făcut schimb de tricouri”, glumește ea. Momentan, locuiesc amândoi în București și sunt căsătoriți. S-au cunoscut online, la locul de muncă și a durat doar câteva luni să se căsătorească, pentru ca apoi să se mute inițial în Mexic.

Au revenit ulterior în România, iar Erubiel s-a îndrăgostit de țara noastră, inclusiv de fotbalul românesc.

„Am participat la o tombolă în decembrie și nu am știut exact cine va fi în grupa la care avem bilete”, povestește Claudia despre cum au ajuns să fie prezenți la EURO. „Vă dați seama că în momentul în care am aflat că este România, am înnebunit de fericire! Și iată-ne aici, mai fericiți ca niciodată, suntem cu toată inima și tot sufletul alături de Echipa Națională!”

Ajunși la München, au rămas impresionați de atmosfera creată de suporterii tricolori pe străzi. „Este o atmosferă foarte frumoasă în oraș și am rămas plăcut surprinsă că sunt foarte mulți români și suntem printre cei mai gălăgioși dintre toți suporterii, am cântat cu ei pe străzi”, povestește Claudia.

După ce a urmărit România în preliminarii, Erubiel a rămas surprins de cât de bine s-au descurcat tricolorii și are un singur mesaj: „Ne vedem la Mondial!”.