Echipa națională a României a câștigat grupa din Divizia B a Ligii Europene de Fotbal pe Plajă din care a făcut parte și are șansa de a promova. 

După succesul de sâmbătă contra Serbiei, la lovituri de departajare, tricolorii s-au impus și în fața reprezentativei Estoniei, scor 4-2. Naționala noastră a înscris prin Florea (2), Marian Măciucă, antrenorul din teren al echipei, și a beneficiat de un autogol. Partidele s-au disputat la Nazaré, în Portugalia.

Prin câștigarea grupei, România a primit dreptul de a lupta pentru promovarea în Divizia A. Pentru acest obiectiv vor avea de înfruntat învingătoarele din celelalte trei grupe ale Diviziei B, cele mai bune 3 ocupante ale locurilor secunde și cea mai slabă echipă din Divizia A.

Grupele Diviziei B sunt următoarele:
– Bulgaria, Norvegia, Cehia, Andorra
– Estonia, ROMÂNIA, Serbia
– Kazahstan, Lituania, Grecia, Moldova
– Ungaria, Anglia, Danemarca, Georgia 

Lotul naționalei de fotbal pe plajă a României: Andrei Neag (UE Gandia), Valentin Dumitrică (CSM Medgidia) – portari; Iulian Răvoiu (Axiopolis Cernavodă), Daniel Zaharia (Axiopolis Cernavodă), Adrian Tănase (Farul Tuzla), Liviu Ruxandari (CSM Politehnica Iași), Emil Vîrtan (West Deva), Alin Bugala (West Deva), Cosmin Dincă (FC Fântânele), Marian Măciucă (West Deva), Ionuț Florea (Farul Constanța) și Bogdan Ciocănel (West Deva)