După ce a învins în prima zi Azerbaijanul, 6-5 în prelungiri, ”tricolorii” au ajuns încă o dată în timpul suplimentar. Scorul la finalul celor trei reprize de timp regulamentar ale partidei cu Turcia a fost 3-3. Au marcat Zaharia, M. Posteucă și portarul Florea, care a transformat o lovitură liberă în ultimele faze ale jocului.
 
Tabela a rămas neschimbată, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Pentru ”tricolori” au înscris Măciucă, I. Posteucă și Tănase, dar au ratat Dobre și Florea. Turcia a reușit să se impună cu 4-3 și a câștigat un punct în clasament.
 
Rezultatele înregistrate în grupa 2: România – Azerbaijan 6-5 după prelungiri, Cehia – Turcia 2-0, Azerbaijan – Cehia 4-5 după prelungiri, Turcia – România 3-3, 4-3 la lovituri de departajare
 
Clasamentul: 1. Cehia 5p*, 2. România 2p*, 3. Turcia 1p, 4. Azerbaijan 0p
 
* succesul în prelungiri este recompensat cu doar două puncte
 
Dacă ”tricolorii” vor învinge în timpul regulamentar Cehia sâmbătă, 22 august, de la ora 11:30, vor termina grupa pe prima poziție, pe 23 august și vor disputa, în fața câștigătoarei celeilalte grupe din ”B”, finala care are ca premiu accederea în prima divizie la fotbal pe plajă. 
 
Rezultatele din cealaltă grupă: Ungaria – Anglia 1-3, Norvegia – Estonia 5-5, 1-3 după lovituri de departajare.
 
Lotul pentru acest turneu este următorul: Iulian Gîndac, Ionuţ Florea – portari; Iulian Răvoiu, Adrian Tănase, Ionel Posteucă, Gabriel Dobre, Marian Posteucă, Raj Carauleanu, Dorel Zaharia, Viorel Farcaş (antrenor jucător), Marian Măciucă