Ieri, în runda inaugurală a Grupei G din Cupa Campionilor Europeni – Catania 2016, AS Performer Constanța a câștigat cu 7-3 meciul cu WKR Santos. Deși englezii au înscris chiar la prima fază a partidei, prin Evans, dobrogenii au egalat câteva secunde mai târziu prin golgeterul României din 2015, Marian Măciucă. În minutul 10, Cărăuleanu a adus echipa noastră în avantaj, după care golurile au curs în poarta englezilor.

Ionuț Movileanu (14), Adrian Tănase (17) şi Ionel Posteucă (22, 27) au dus scorul la 6-1, moment în care englezii au redus din handicap prin Bowes (28). Până la final, ambele echipe au mai înscris câte o dată, prin Dorel Zaharia (30), respectiv Morris (36) şi Performer s-a impus cu 7-3. Tot în prima etapă a Grupei G, SC Braga s-a impus cu 7-0 în duelul cu CS Djoker.

Constănţenii vor juca azi cu moldovenii de la Djoker – Tornado Chişinău, cu începere de la ora 12:00 (ora României), pentru ca miercuri să se dueleze cu SC Braga, de la ora 13:15 (ora României). Primele două clasate din grupă se vor califica în optimile de finală.

Iată şi lotul celor de la Performer pentru Euro Winners Cup:

Portari: Laurențiu GHEORGHE, Ionuț FLOREA
Jucători de câmp: Ionuț MOVILEANU, Adrian TĂNASE, Ionel POSTEUCĂ, Liviu CROITORU, Raj CĂRĂULEANU, Dorel ZAHARIA, Marian MĂCIUCĂ, Bogdan CIOCĂNEL