Reprezentativa Under 21 a României vine pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești pentru a câștiga și ultimul meci din preliminariile EURO 2019, decisiv pentru calificarea la turneul final.

Partida România U21 – Liechtenstein U21 este programată marți, 16 octombrie, ora 21:00 pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Biletele sunt disponibile începând de luni, 15 octombrie, și la casieriile stadionului, conform următorului program: 

  • luni, 15 octombrie, între orele 12:00 – 19:00
  • marți, 16 octombrie, începând cu ora 12:00 până la ora de start a partidei – 21:00

Biletele la meciul cu Liechtenstein sunt disponibile și online, numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele titularului va fi inscripționat pe toate). Prețul unui bilet este 10 lei, intrare generală.

Tichetele sunt disponibile numai prin opțiunea Print-at-home, prin care suporterii își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).

Tricolorii mai au nevoie de un singur punct din partida cu Liechtenstein pentru a se califica direct la Campionatul European Under 21 de anul viitor, care se va desfășura în Italia și San Marino.