UEFA a anunțat startul procesului de acreditare la Campionatul European U21, găzduit de Italia și San Marino, în perioada 16-30 iunie 2019. Reprezentativa de tineret a României va fi prezentă la turneul final după o pauză de mai bine de două decenii.

Reprezentanții presei din România trebuie să se înregistreze în platforma FAME în calitate de utilizatori media, să solicite acreditarea de turneu și să își rezerve locul la partidele dorite. Pentru a finaliza procesul de acreditare este necesară și încărcarea unui document care să ateste apartenența de o instituție media.

Acreditarea de turneu împreună cu rezervările specifice pentru jocuri acordă dreptul de a participa la meciurile selectate și la activitățile de presă organizate de echipele participante. Fotoreporterii vor primit acreditări pentru pozițiile de pe teren și pentru sesiunile de pregătire. Accesul la conferințele de presă și la zona mixtă nu este permis în general fotoreporterilor.

Odată ce logarea în platforma FAME este reușită, vor putea fi solicitate rezervări la meciuri specifice din faza grupelor. Portalul va fi închis în data de 31 mai, data limită de trimitere a solicitărilor.

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C:
18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30*), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)
*Ora României

Pentru alte informații utile puteți accesa: