Alexandru Pașcanu a fost titular în toate meciurile din aceste preliminarii © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dintre toate formațiile din preliminariile pentru EURO 2019, seleționata Under 21 a României a primit cele mai puține goluri până acum, patru, la fel ca Anglia.

Tricolorii U21 mai au nevoie de un punct pentru a se califica matematic la turneul final, punct pe care trebuie să îl obțină în fața formației din Liechtenstein. Pe lângă Italia, țara gazdă, mai sunt calificate la turneul final: Croația, Spania, Anglia, Germania, Serbia, Franța. Însă nici una dintre acestea nu are o defensivă mai bună decât a noastră, doar selecționata Albionului a încasat același număr de goluri ca elevii pregătiți în această campanie de Daniel Isăilă și Mirel Rădoi.

De patru ori a cedat apărarea tricoloră în cele 9 meciuri disputate până acum. De două ori cu Portugalia (cel mai bun atac din grupă – 29 de goluri), acasă și în deplasare, cu Elveția la Ovidiu și în deplasarea din Bosnia-Herțegovina. Niciodată nu a primit mai mult de un gol într-o partidă.

În rest, tricolorii au bifat patru victorii fără gol primit, două acasă și două în deplasare, și o remiză albă, în Țara Galilor. Marți seara, de la ora 21:00, elevii lui Mirel Rădoi întâlnesc la Ploiești, de la ora 21:00, Liechtenstein, o echipă cu 9 înfrângeri în tot atâtea partide și care a marcat doar de două ori, de fiecare dată în poarta celor din Țara Galilor. În schimb, a încasat 38 de goluri, având cea mai slabă defensivă din cele 54 de selecționate U21 din preliminariile pentru EURO 2019.

Biletele sunt disponibile începând de luni, 15 octombrie, și la casieriile stadionului. Marți, 16 octombrie, programul acestora începe la ora 12:00 și încheie la startul partidei.

Biletele la meciul cu Liechtenstein sunt disponibile și online, numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele titularului va fi inscripționat pe toate). Prețul unui bilet este 10 lei, intrare generală.

Tichetele sunt disponibile numai prin opțiunea Print-at-home, prin care suporterii își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).