Tricolorii U21 încheie azi cantonamentul din Spania, după ce vor evolua împotriva selecționatei U21 a Danemarcei. Pe durata stagiului de pregătire, pe lângă antrenamentele tactice, fotbaliștii au efectuat și exerciții cu mingea, menite să creeze o atmosferă bună la echipă, un grup unit.

Sâmbătă, a doua zi după meciul cu Rusia (1-5), la antrenament, jucătorii care au evoluat cel puțin 60 de minute împotriva rușilor au avut parte de un program de recuperare după efort, sub supravegherea preparatorul fizic Bogdan Merișanu. Acesta i-a împărțit pe cei opt jucători în două grupe de câte patru astfel: Florinel Coman, Ianis Hagi, Dragoș Nedelcu și Tiberiu Căpușă, de o parte, și Adrian Petre, Andrei Radu, Răzvan Popa și Relu Stoian, de cealaltă parte.

Fotbaliștii au trebuit să jongleze balonul pe o distanță de 30 de metri apoi să îl introducă într-o găleată. Fiecare grupă trebuia să bage mingea de trei ori, iar cea care termina prima era câștigătoare. S-au efectuat două serii, iar la final scorul a fost egal, 1-1, însă jucătorii s-au antrenat cu zâmbetul pe buze.