Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru următoarea partidă a României U21 din preliminariile EURO 2021.

Meciul România U21 – Danemarca U21 se va disputa pe 31 martie 2020, la Craiova, pe stadionul “Ion Oblemenco”, cu începere de la ora 19:30. Jocul va fi transmis în direct de Pro TV și Radio România Actualități.

Începând de vineri, 28 februarie, și până luni, 9 martie, ora 11:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările nominale pentru aceste partide pe adresa de mail: catalin.popescu@frf.ro.

Reprezentanții instituțiilor media din Craiova sunt rugați să trimită solicitările de acreditări (nominale) pentru partida cu Danemarca ofițerului de presă al clubului Universitatea Craiova, Mihai Dișa (mihai.disa@ucv1948.ro). Solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul! Lista finală a tuturor persoanelor acreditate pentru această partidă și detaliile despre remiterea acreditărior vor fi anunțate ulterior pe site-ul www.frf.ro.