Echipa Națională a României U19 va avea un stagiu de pregătire la București înaintea partidelor din Turcia pentru EURO 2022.

Elevii lui Adrian Văsîi au programate și două jocuri de pregătire cu Cipru U19. Acestea se vor disputa pe stadionul Dinamo.

  • joi, 7 octombrie, ora 16:00
  • duminică, 10 octombrie, ora 11:00

Tricolorii U19 vor evolua în luna noiembrie în preliminariile EURO 2022, acolo unde vor întâlni Letonia (10 noiembrie), San Marino (13 noiembrie) și Turcia (16 noiembrie), țara gazdă a turneului. Se califică mai departe la Turul de Elită cele 13 câștigătoare ale grupelor, ocupantele locurilor secunde și cea mai bună echipă de pe locurile 3.

În această săptămână va fi anunțat și lotul ales de selecționerul Adrian Văsîi.

Cu această ocazie, Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru cele două partide.

Instituțiile media care doresc să se acrediteze sunt rugate să trimită solicitări nominale la adresa de mail sebastian.coleasa@frf.ro , specificând pentru ce partidă, până vineri, 01 octombrie, ora 12:00. 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.