După mai bine de 20 de ani, Brescia Calcio are din nou sub contract un fotbalist român, după ce a ajuns la un acord pentru transferul lui Răzvan Constantin Oaidă. Născut pe 2 martie 1998, mijlocaşul central născut la Petroşani a semnat un contract cu gruparea italiană pe o perioadă de patru ani şi va intra în programul de pregătire al echipei de seniori a grupării antrenate din acest sezon de Cristian Brocchi.

Prezenţă constantă la loturile de juniori, Oaidă se află în planurile selecţionerului Costel Enache pentru naţionala Under 19. "Este un jucător responsabil, matur, dispus la efort, cu o zonă mare de acţiune şi disponibilitate de a face ceea ce trebuie în teren. Şi-a gestionat bine modul de dezvoltare, este echilibrat în comportament, un copil cu educaţie şi cu mult bun simţ", a declarat Enache pentru site-ul FRF.ro

Crescut la Atletico Arad, Oaidă a semnat în luna martie a anului 2014 cu Wolverhampton Wanderers, acolo unde a evoluat în mod constant la echipa Under 18 a clubului. Din vara aceluiaşi an a fost coleg la gruparea engleză cu un alt român, Nicuşor Carnat, transferat de la FC Viitorul, cei doi fiind colegi şi la echipa naţională.

La Brescia, Oaidă va fi al şaselea jucător român din istoria clubului, după Gheorghe Hagi, Ovidiu Sabău, Dorin Mateuţ, Dănuţ Lupu şi Florin Răducioiu.