Miercuri după amiază, naţionala pregătită de Costel Enache a disputat al doilea meci al dublei întâlniri amicale cu echipa U19 a Moldovei. După ce în primul meci România s-a impus cu 1-0, ieri oaspeţii au început partida cu gândul la revanşă şi după jumătate de oră conduceau cu 2-0. Victor Stână a deschis scorul în minutul 3, din penalty, pentru ca Vadim Gulceac să ducă scorul la 2-0. La finalul primei reprize, tabela a arătat 1-2, după ce Adrian Petre a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 43.

Duble pentru Olaru şi Adrian Petre

Costel Enache a mutat inspirat la pauză, introducându-l pe Darius Olaru, care a restabilit egalitatea în minutul 58, cu un şut superb ce a trimis mingea în vinclu. După alte trei minute, Man a adus România în avantaj, dar "tricolorii" au rămas în zece după eliminarea lui Opruţ (68). Acest impediment nu i-a oprit pe elevii lui Costel Enache să mai înscrie de două ori, prin Olaru (76) şi Adrian Petre (86), cei doi bifând dubla.

Pentru partida de ieri, selecţionerul naţionalei Under 18 a României a apelat la Poiană (86 Ureche) – Paşcanu, Gîsă, Al. Dinu (30 Haruţ), Opruţ – I. Tănase, V. Costache (84 M. Blănaru), R. Grecu (81 Amariei), Man (74 Jurj), Negrea (46 Olaru) – Ad. Petre