În duelul de joi, elevii lui Adrian Boingiu s-au impus cu scorul de 2-1, după ce scoţienii au condus cu 1-0, ca şi în partida de marţi. Connelly a punctat după doar cinci minute de joc, pentru ca România să restabilească egalitatea de la punctul cu var. Era minutul 32 şi Vlad Dragomir a înscris din lovitură de la 11 metri.

După doar patru minute, Scoţia putea să preia conducerea, după ce a beneficiat de un penalty, însă Iliescu a intuit direcţia balonului şi a respins. În repriza secundă, în minutul 56, Sîntean a marcat ultimul gol al partidei, stabilind scorul la 2-1.

Iată şi echipele care au evoluat în meciul de joi:

România: Iliescu – Haruţ, Pădureţ, Dima, Neciu (73 Podină) – Vl. Dragomir, Boboc (77 Dinu-Ivănescu) – L. Gheorghe (60 Kim), Măţan (64 Chifu), Micovschi (53 G. Ganea) – Sîntean (60 R. Moldoveanu)
Rezerve nefolosite: D. Vlad – Cochinţu, Wieland
Antrenor: Adrian Boingiu

Scoţia: Wright – Meredith, Duffy (61 Middleton), Baur, Hastie (64 Gallacher) – McAllister (61 Barjonas), Burt – Johnston, Hornby, Connelly (61 Morrison) –  Aitchison
Rezerve nefolosite: McAdams
Antrenor: Scot Gemmill

Au remizat în primul meci

Cele două naţionale s-au mai întâlnit în cursul acestei săptămâni, tot pe terenul de la Buftea, într-un meci terminat la egalitate, scor 1-1. În meciul de marţi, oaspeţii au marcat primii, după un penalty transformat de Watson în minutul 34.

După doar cinci minute, România a restabilit egalitatea prin Moldoveanu, care a înscris cu o ”foarfecă” din interiorul careului advers.

3 meciuri la Syrenka Cup

După acest joc, reprezentativa tricoloră va rămâne în cantonament până la finalul lunii când va pleca în Polonia pentru a participa la a 30-a ediție a ”Syrenka Cup”.

Acolo, pe 1 septembrie, de la ora 11:00 (12:00 ora României) va întâlni Norvegia în primul meci. Pe 3 septembrie va întâlni Suedia sau Luxemburg, iar pe 5 septembrie un alt adversar, în funcție de deznodământul grupei noastre și al celeilalte din care fac parte Polonia, Georgia, Cipru și Belgia.

Reprezentativa Under 17 a României va juca, în perioada 24-29 octombrie 2015, în calificările pentru UEFA Under 17 Euro 2016, ce va fi găzduit de Azerbaijan. ”Tricolorii” fac parte dintr-o grupă alături de Ungaria (gazda turneului de calificare), Georgia și Slovacia. La Turul de Elită, ultima rundă înaintea turneului final, se califică primele două clasate din fiecare grupă plus 5 din 13 ocupante ale locurilor 3.

Foto: Mediafax / Alexandru Hojda