A 30-a ediție a turneului disputat în Polonia a fost câștigată de România după victoria cu 2-1 în ultimul act în fața gazdei. ”Tricolorii” U17 câștigaseră partidele cu Norvegia (4-1) și cu Suedia (2-1), obținând astfel dreptul de a evolua în finală.
 
A fost pentru prima dată când România câștigă turneul organizat în Polonia!
 
Antrenorul Adrian Boingiu a folosit următorii jucători: 
 
Vlad – Haruț, Boboc, Dima, Podină – Micovschi (73 L. Gheorghe), Mățan (62 Neciu), Chifu, Dragomir – Sîntean, Moldoveanu
 
România a deschis scorul prin Moldoveanu, în minutul 59, înainte ca polonezii să egaleze, trei minute mai târziu. Golul victoriei a fost înscris de L. Gheorghe, în primul minut de prelungire al partidei.
 

Titlul de golgeter, în România

Pe lângă trofeul oferit campioanei, echipa noastră se întoarce în țară și cu titlul de golgeter al turneului, pe care l-a primit Robert Moldoveanu. El a reușit patru goluri la Syrenka Cup 2015, două cu Norvegia și câte unul cu Suedia și Polonia. 
 
Reprezentativa Under 17 a României va juca, în perioada 24-29 octombrie 2015, în calificările pentru UEFA Under 17 Euro 2016, ce va fi găzduit de Azerbaijan. ”Tricolorii” fac parte dintr-o grupă alături de Ungaria (gazda turneului de calificare), Georgia și Slovacia. La Turul de Elită, ultima rundă înaintea turneului final, se califică primele două clasate din fiecare grupă plus 5 din 13 ocupante ale locurilor 3.