După ce duminică au învins echipa din Brașov formată din jucători sub 18 ani și alți 5 fotbaliști de la prima echipă, cu scorul de 6-5, astăzi, ”tricolorii” pregătiți de Bogdan Vintilă i-au înfruntat pe juniorii de aceeași vârstă ai clubului brașovean, pe stadionul ICIM.
 
În prima parte, România a evoluat în următoarea formulă:
 
Udeanu (Hodoroabă) – Motreanu, Marin, Ciubotariu, Tudorancea – Costache, Oprea – Tănase, Velcotă, Jurj – Szijj
 
Scorul la pauză a fost 1-1. Brașovenii au deschis rapid scorul, iar ”tricolorii” au egalat prin Ciubotariu, ”cap” în urma unei lovituri de colț. La 1-1, România a ratat și o lovitură de la 11 metri, executată de Costache.
 
În partea secundă, pentru România U17 au evoluat:
 
Ureche (Mara) – Dobre, Gîsă, Ghiță, Fridrich – Kilyen – Ciobanu, Kanaloș, Mihalcea – Petre, Blănaru
 
După pauză, România a preluat conducerea prin reușita lui Kanaloș. Și, după ce Brașovul a reușit egalarea, Petre i-a readus în avantaj pe ”tricolori”, iar același Kanaloș a majorat diferența la 4-2. Din minutul 66, Kilyen a suferit o ușoară accidentare, iar antrenorul Bogdan Vintilă a decis să nu trimită pe teren un alt jucător. 
 
Reprezentativa Under 17 a României încheie stagiul de pregătire de la Tărlungeni pe 24 ianuarie, cu un nou joc amical împotriva Unirii Tărlungeni. Juniorii se pregătesc pentru Turul de Elită, decisiv pentru calificarea la EURO 2015. Peste două luni, la Birmingham, vor întâlni Slovenia (21 martie), Norvegia (23 martie) și Anglia (26 martie).