”Chiar dacă mergem cu trenul, cu autocarul sau cu avionul, pentru mine nu contează, mergem să dăm tot ce putem și să câștigăm fiecare meci. Îmbrac tricoul României, este ceva ce mă onorează și primul obiectiv este să ducem România la Campionatul European de juniori. Orice adversar trebuie tratat corect, serios, vreau să câștigăm toate meciurile, să câștigăm turneul, așa sunt eu învățat și educat.

Mulțumesc pentru aprecierile antrenorului Florin Răducioiu, care înțeleg că mă vede oricând în Liga 1, însă nu mă grăbesc, voi debuta când consideră antrenorii mei. La aprecieri trebuie să răspund cu ce fac pe teren, acolo contează”,a spus Ianis Hagi.

”Este un turneu important, mai ales că întâlnim și Cehia, o adversară din campania de calificare. De la orice turneu învățăm lucruri noi, iar la vârsta asta este ceea ce contează cel mai mult”, a spus și fundașul Virgil Ghiță.

Acest turneu de dezvoltare din Serbia, organizat de UEFA, a stârnit și interesul mass-media. Nu mai puțin de 6 televiziuni au fost prezente la reunirea lotului condus de Florin Răducioiu. Interviurile și aspecte din antrenament au fost LIVE pe Dolcesport.

”Nu am mai văzut atât de mulți reprezentanți ai presei la o acțiune a juniorilor din 1992!”,a spus doctorul echipei, Marcel Bîrsan.