Mijlocașul Centrului de Excelență ”Tricolor11” Timișoara a primit banderola de căpitan a selecționatei formată din juniori născuți în anul 2000 chiar de ziua sa. Și într-un meci în fața reprezentativei Italiei U15, la Centrul Național de Fotbal, primul dintr-o dublă de pregătire contra squadrei. 
 
Onișa a fost protagonistul partidei câștigate de tinerii ”tricolorii” cu scorul de 2-0. El a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 15, lovind transversala, înainte de a închide tabela, cu un minut înainte de final. 
 

– Mihael, ai fost căpitan și ai marcat de ziua ta. Cum te simți?
– Sunt foarte fericit în special pentru victorie. Desigur e o bucurie în plus faptul că am marcat chiar de ziua mea, este prima dată când se întâmplă acest lucru. 
 
– Cum a fost jocul împotriva Italiei?
– Chiar dacă ei sunt puțin mai tineri decât noi, Italia rămâne un adversar bun. Aceste două meciuri sunt importante pentru noi în pregătirea calificărilor din toamnă. Ne dau încredere.
 
– Cum sărbătorești reușita?
– M-am bucurat alături de colegi, dar revin rapid în programul echipei. Peste două zile avem iarăși meci și trebuie să ne descurcăm la fel de bine. 
 
– Ce ai simțit după ce ai ratat o lovitură de la 11 metri?
– Eram convins că voi marca, nu mi-am pierdut încrederea. Colegii și antrenorii m-au ajutat să trec repede peste ratare. A fost un meci pe care nu îl voi uita niciodată!
 
Foto: Mediafax