Antrenorul Gabriel Manolache a primit astăzi, în timpul celui de-al doilea antrenament din Turcia, o veste nedorită. Mijlocașul Mihael Onișa s-a accidentat la glezna stângă și a devenit indisponibil pentru primul joc din cadrul turneului, contra Statelor Unite ale Americii, pe 18 ianuarie, ora 12:00.
 
Intrat imediat sub supravegherea medicului lotului, jucătorul Centrului de Excelență ”Tricolor11” Timișoara ar putea fi recuperat la timp pentru a evolua în partidele cu Belgia (19 ianuarie, ora 14:30), respectiv Grecia (21 ianuarie, ora 12:00). Toate cele trei jocuri din faza grupelor se vor disputa la Kușadasi.
 
În cealaltă grupă de la Aegean Cup se află Turcia, Cehia, Ucraina și Norvegia. Primele clasate în cele două grupe vor disputa, pe 23 ianuarie, finala mare a turneului, în timp ce selecționatele de pe locurile secunde își vor disputa, în aceeași zi, locul al treilea. 
 
Fostul internațional Ion Vlădoiu, șeful delegației României U16 în Turcia, a sărit și el în ajutorul juniorului accidentat