Cu ocazia stagiului final de selecție pentru echipa națională Under 16 în vederea jocurilor amicale cu Anglia, programate pe 24 și 26 august, Federația Română de Fotbal oferă juniorilor Under 16 (născuți în 2001) legitimați în străinătate și aflați în România în această perioadă de vacanță posibilitatea de a participa la un trial, care va avea loc la Tărlungeni, în județul Brașov, în zilele de 1 și 2 august 2016.

Jucătorii trebuie să se prezinte pe data de 31 iulie, până cel târziu la ora 18, la hotelul ”Ciucaș” din Tărlungeni. Federația Română de Fotbal va acoperi cheltuielile de cazare și de masă pentru juniorii participanți.

Având în vedere că acțiunea se va desfășura în țară, sunt așteptați în primul rând acei juniori legitimați la cluburile din străinătate care se află în România în această perioadă de vacanță. În același timp, se pot înscrie și jucători români Under 16 care doresc să vină din străinătate pentru a participa la acest trial.

Toți cei care vor să participe la acțiunea de selecție trebuie să se înscrie până pe data de 29 iulie 2016, trimițând un e-mail la Departamentul de Scouting al FRF, la adresa scoutingextern@frf.ro. Mail-ul trebuie să conțină, pentru fiecare junior care dorește să se înscrie, următoarele informații: numele și prenumele, data și locul nașterii, clubul la care evoluează, postul (posturile) pe care joacă și un număr de telefon (personal sau al părinților).

Jucătorii au obligația de a se prezenta la Tărlungeni cu echipamentul sportiv propriu, cu un act de identitate și cu acordul scris al clubului legat de participarea lor la acțiunea de selecție a FRF. Totodată, jucătorii trebuie să prezinte și o adeverință medicală care să ateste că sunt apți pentru activitate sportivă.