Înscrie-te în concursul ”Suporterii anului” în aplicația Fan Arena by FRF! Fă-ți cont și poți câștiga superpremii!

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și, la final de 2023, alege golul anului! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final.

În perioada 1-5 octombrie 2023 poți vota tricolorul lunii septembrie. Premiul, acordat prin tragere la sorți unuia dintre toți cei care își aleg favoritul, este format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON.

Jucătorii nominalizați în urma meciurilor naționalei de luna trecută și a prestațiilor de la echipele de club sunt:

  • Nicolae Stanciu. Marcator al unui gol în victoria naționalei cu Kosovo (2-0), a înscris apoi și de două ori pentru noua sa echipă de club, Damac FC (Arabia Saudită), și le-a oferit colegilor două pase decisive.
  • Radu Drăgușin. A avut intervenții salvatoare în defensivă și evoluții sigure în cele două jocuri ale naționalei cu Israel (1-1) și Kosovo (2-0), continuând cu prestațiile bune și la Genoa: a fost inclus în echipa etapei 6 din Serie A.
  • Darius Olaru. S-a evidențiat prin evoluțiile bune la echipa de club, FCSB, reușind să marcheze de 4 ori în septembrie și să ofere alte două pase decisive colegilor săi.
  • Olimpiu Moruțan. A intrat bine în victoria naționalei cu Kosovo (2-0), contribuind la fazele ambelor reușite. Revenit la club, a marcat un gol pentru Ankaragucu în campionatul Turciei.
  • Denis Alibec. Marcator al unui gol pentru națională în partida cu Israel (1-1), a continuat seria bună și la club: în două meciuri a dat o pasă decisivă și a înscris o dată.
  • Denis Drăguș. Atacant aflat în formă: a reușit câte un gol în ultimele două meciuri pentru echipa de club, Gaziantep, în două victorii consecutive.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2023”! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii ianuarie și intră în concurs!