Descoperă concursul ”Suporterii anului 2021” pe www.peluzatricolora.ro, poți câștiga superpremii, inclusiv o experiență unică la o partidă a României în deplasare!

Peluza Tricoloră nu e doar locul în care fanii trimit mesaje de încurajare, ci și platforma pe care votezi cel mai în formă tricolor în fiecare lună. Votezi, punctezi și ai șansa să obții premiul lunar + intri în cursa pentru premiile de final de an!

Mai multe detalii despre concursul ”Suporterii anului”, regulamentul și premiile puse în joc, AICI

TRICOLORUL LUNII NOIEMBRIE

În perioada 1-7 decembrie 2021, intră în contul tău din www.peluzatricolora.ro și alege favoritul din cei 7 internaționali români remarcați în noiembrie 2021:

  • Nicolae Stanciu (Slavia Praga). A marcat un gol superb și a oferit 3 assist-uri colegilor de la Slavia Praga luna trecută.
  • Ianis Hagi (Rangers). Gol cu Brondby, assist cu Sparta pentru Rangers, contribuind decisiv la obținerea a 4 puncte în Europa League.
  • Florin Tănase (FCSB). Gol în victoria cu Botoșani, pasă de gol importantă în succesul de la Craiova.
  • Ciprian Deac (CFR Cluj). 3 goluri înscrise în Liga 1 și Conference League + 3 assist-uri în victoriile din campionat.
  • Alexandru Cicâldău (Galatasaray). Evoluții apreciate la Galatasaray încununate cu un gol în victoria, 4-2, cu Marseille.
  • Bogdan Racovițan (FC Botoșani). Gol pentru România U21 în amicalul din Italia, unul din doar 6 integraliști în acest sezon de Liga 1.
  • Ianis Stoica (FCSB). Jucător de impact când intră pe parcurs la FCSB: gol + assist în victoria cu Botoșani.

Fotbalistul ce se va regăsi în topul preferințelor va primi trofeul TRICOLORUL LUNII. În fiecare lună, pe baza voturilor fanilor, jucătorii nominalizați vor puncta în clasamentul ”Tricolorul anului”: Locul 1 – 10 puncte, Locul 2 – 7 puncte, Locul 3 – 5 puncte, Locul 4 – 4 puncte, Locul 5 – 3 puncte, Locul 6 – 2 puncte, Locul 7 – 1 punct.

VOTEAZĂ AICI TRICOLORUL LUNII NOIEMBRIE!