Înscrie-te în concursul ”Suporterii anului” în aplicația Fan Arena by FRF! Fă-ți cont și poți câștiga superpremii!

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și, la final de 2023, alege golul anului! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final.

În perioada 1-5 decembrie 2023 poți vota tricolorul lunii noiembrie. Premiul, acordat prin tragere la sorți unuia dintre toți cei care își aleg favoritul, este format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON.

Jucătorii nominalizați în urma meciurilor naționalei de luna trecută și a prestațiilor de la echipele de club sunt:

  • Andrei Rațiu. Două evoluții excelente pentru fundașul dreapta la echipa națională, în victoriile cu Israel și Elveția, după ce a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren la echipa de club, în partida lui Rayo Vallecano contra lui Real Madrid.
  • Horațiu Moldovan. A avut mai multe intervenții salvatoare în partidele cu Israel și Elveția, care au calificat la EURO de pe primul loc. E al doilea în topul portarilor cu cele mai multe meciuri din preliminarii fără gol primit, 5 din 8, și pe poziția a patra ca procentaj al mingilor salvate.
  • Ianis Hagi. Marcator al golului victoriei din Israel, care a adus calificarea României la EURO, cu un șut bun la colțul scurt. A contribuit la 4 goluri în preliminarii. Și are și două reușite în Cupa Spaniei, la echipa de club, luna trecută.
  • Rareș Ilie. A marcat, luna trecută, în ambele meciuri ale naționalei U21 din preliminariile EURO 2025, atât în victoria cu Albania, 5-0, cât și în remiza din Elveția, 2-2.
  • Constantin Grameni. Două goluri în meciurile din noiembrie contra Albaniei, 5-0, și Elveției, 2-2, reprezentând România U21 în preliminariile EURO 2025.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2023”! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii ianuarie și intră în concurs!