Votează tricolorul lunii martie și înscrie-te în noua ediție a concursului ”Suporterii anului”! Intră în aplicația Fan Arena by FRF, fă-ți cont sau loghează-te cu contul deja existent și poți câștiga superpremii pe parcursul întregului an!

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și votează golul anului, la final de 2024! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final. În plus, pe parcursul anului, vor fi introduse și alte modalități de a puncta în ierarhia ”Suporterii anului 2024”.

Timp de 5 zile, în perioada 1-5 aprilie 2024, poți vota tricolorul lunii martie. Premiul, acordat prin tragere la sorți, este echipament cu însemnele naționalei în valoare de 1.000 RON (trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac).

Jucătorii nominalizați sunt:

  • Dennis Man. Marcator al unui gol pentru Parma, liderul din Serie B, într-o victorie cu Brescia. La națională, a înscris în remiza cu Irlanda de Nord și a pasat decisiv la golul lui Tănase contra Columbiei.
  • Ștefan Baiaram. Internaționalul U21 a marcat câte un gol în 3 victorii consecutive ale Universității Craiova, 2-1 cu FCU 1948 Craiova, CFR Cluj și Rapid.
  • Deian Sorescu. A marcat două goluri pentru Gaziantep în victoria cu Beșiktaș, respectiv în partida cu Rizespor.
  • Louis Munteanu. ”Dublă” pentru Farul Constanța în victoria cu Rapid, 2-1, și un assist în egalul obținut cu CFR Cluj.
  • Bogdan Racovițan. Fundașul lui Rakow a fost integralist în cele 5 partide disputate în martie de echipa de pe locul 3 din Polonia, oferind și un assist. Acesta a debutat la echipa națională în partida cu Irlanda de Nord.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2024”: 300 de puncte pentru vot, alte 600 de puncte dacă jucătorul ales este câștigătorul! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor de seniori, U21 și U20;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii martie și intră în concurs!