Înscrie-te în concursul ”Suporterii anului” în aplicația Fan Arena by FRF! Fă-ți cont și poți câștiga superpremii!

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și, la final de 2023, alege golul anului! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final.

În perioada 1-5 iulie 2023 poți vota tricolorul lunii iunie. Premiul, acordat prin tragere la sorți unuia dintre toți cei care își aleg favoritul, este format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON.

Jucătorii nominalizați sunt:

  • Valentin Mihăilă. Autor a două goluri superbe în finalul meciului cu Elveția, 2-2, în preliminariile EURO 2024.
  • Olimpiu Moruțan. A reușit ambele assist-uri la golurile marcate de Mihăilă în remiza din Elveția, scor 2-2.
  • Ștefan Târnovanu. Parade de excepție cu Ucraina și Croația la EURO U21, declarat omul meciului contra croaților.
  • Horațiu Moldovan. Intervenții salvatoare în deplasările României din Kosovo și Elveția.
  • Radu Drăgușin. Prestație bună în defensivă în ambele jocuri ale României, cu Kosovo și Elveția.
  • Andrei Burcă. Evoluții bune în centrul defensivei, cu intervenții decisive, precis și în rol de apărător stânga, în final de joc cu Elveția.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2023”! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii ianuarie și intră în concurs!