Concursul ”Suporterii anului” a revenit cu o nouă ediție spectaculoasă, de această dată în aplicația Fan Arena by FRF! Fă-ți cont și poți câștiga superpremii!

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și, la final de 2023, votează golul anului! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final.

În perioada 1-5 februarie 2023 poți vota tricolorul lunii ianuarie. Premiul, acordat prin tragere la sorți, este format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON.

Jucătorii nominalizați sunt:

  • Răzvan Marin – Două goluri și două assist-uri pentru Empoli în Serie A, de fiecare dată decisive, într-un parcurs fără niciun eșec în acest început de an.
  • George Pușcaș – A continuat la început de 2023 forma bună din finalul anului trecut, evoluții bune și un gol decisiv pentru Genoa, neînvinsă în Serie B în ianuarie.
  • Andrei Ivan – Autor al unei ”duble” pentru Universitatea Craiova de la reluarea campionatului, inclusiv o reușită superbă în poarta celor de la Hermannstadt.
  • Denis Alibec – Evoluție excelentă cu FCSB, gol superb din lovitură liberă și contribuție decisivă la succesul Farului.
  • Cristian Manea – Formă bună în defensiva campioanei CFR Cluj la reluarea campionatului, a și marcat din penalty în victoria cu Farul.
  • Horațiu Moldovan – A închis poarta Rapidului în primele două runde din 2023, cu parade în fața lui Sepsi și ”U” Cluj.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2023”! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii ianuarie și intră în concurs!