Descoperă concursul ”Suporterii anului 2021” pe www.peluzatricolora.ro, poți câștiga superpremii, inclusiv o experiență unică la o partidă a României în deplasare!

Peluza Tricoloră nu e doar locul în care fanii trimit mesaje de încurajare, ci și platforma pe care votezi cel mai în formă tricolor în fiecare lună. Votezi, punctezi și ai șansa să obții premiul lunar + intri în cursa pentru premiile de final de an!

Mai multe detalii despre concursul ”Suporterii anului”, regulamentul și premiile puse în joc, AICI

TRICOLORUL LUNII FEBRUARIE

În perioada 1-7 martie 2021, intră în contul tău din www.peluzatricolora.ro și alege favoritul din cei 7 internaționali români remarcați în februarie 2021:

  • Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia). 3 goluri în 3 meciuri de campionat, assist extraordinar în calificarea pentru optimile Europa League cu Leicester.
  • Ianis Hagi (Rangers/Scoția). Titular în 5 din 6 meciuri, 2 goluri marcate (deschidere de scor + gol de 3 puncte), titular în calificarea în optimile Europa League.
  • Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria). Titular în cele 3 partide programate, a marcat de 5 ori pentru liderul din țara vecină.
  • Cristian Ganea (Aris Salonic/Grecia). Gol și pasă de gol pentru fundaș, prezență constantă și importantă pentru echipa de pe locul 2 în Grecia.
  • Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova). Gol de 3 puncte, golul calificării în sferturile Cupei + 1 assist, totul în 6 partide cu el titular și integralist.
  • Florin Tănase (FCSB). Două goluri de 6 puncte în deplasare, cu Dinamo și FC Botoșani, pentru 1-0 și deschidere de scor în 2-0.
  • Darius Olaru (FCSB). Două goluri superbe, unul de 3 puncte în 1-0 cu Chindia, celălalt pentru 2-0 la Botoșani.

Fotbalistul ce se va regăsi în topul preferințelor va primi trofeul TRICOLORUL LUNII. În fiecare lună, pe baza voturilor fanilor, jucătorii nominalizați vor puncta în clasamentul ”Tricolorul anului”: Locul 1 – 10 puncte, Locul 2 – 7 puncte, Locul 3 – 5 puncte, Locul 4 – 4 puncte, Locul 5 – 3 puncte, Locul 6 – 2 puncte, Locul 7 – 1 punct.

Intră AICI pentru a vota TRICOLORUL LUNII FEBRUARIE!

TRICOLORUL LUNII IANUARIE

La final de ianuarie, suporterii au votat cel mai în formă tricolor al lunii, pe Dennis Man.

Au fost 7 fotbaliști nominalizați, iată clasamentul final:

1. Dennis Man (FCSB-Parma/Italia) – 38,69% (10 puncte)
2. Florin Tănase (FCSB) – 21,26% (7 puncte)
3. Alexandru Maxim (Gaziantep FK/Turcia) – 16,56% (5 puncte)
4. Dan Nistor (Universitatea Craiova) – 7,88% (4 puncte)
5. Răzvan Marin (Cagliari/Italia) – 7,64% (3 puncte)
6. Ciprian Deac (CFR Cluj) – 4,62% (2 puncte)
7. Vasile Mogoș (Chievo/Italia) – 3,35% (1 punct)